

January 25	January 26	January 27
Saturday	Sunday	Monday
08:30 am - <b>Leadership Institute</b> 05:00 pm <b>(Invitation Only)</b>	07:30 am - <b>Registration</b> 05:30 pm	06:30 am - <b>Fitness</b> 07:30 pm
12:00 pm - <b>Registration</b> 04:00 pm	08:00 am - <b>Intensive Sessions</b> 12:00 pm	07:00 am - <b>Registration</b> 05:30 pm
	08:30 am - <b>Leadership Institute</b> 05:00 pm <b>(Invitation Only)</b>	07:30 am - <b>Coffee and Carbs</b> 09:00 am in <b>Expo Hall</b>
	12:00 pm - <b>Board of Director's</b> 02:00 pm <b>Meeting</b>	09:15 am - <b>60min Workshops</b> 10:15 am
	02:00 pm - First Time Attendees 03:00 pm Networking Event	10:30 am - <b>60min Workshops</b> 11:30 am
	02:30 pm - ACJI Wellness By Design 03:00 pm Pop-Up	11:45 am - <b>Plenary Session</b> 12:45 pm
	03:15 pm - <b>Opening Plenary</b> 05:00 pm	12:45 pm - <b>Lunch on your own</b> 01:45 pm
	05:00 pm - <b>Reception in Expo Hall</b> 07:00 pm	01:15 pm - <b>ACJI Wellness By Design</b> 01:45 pm <b>Pop-Up</b>
		02:00 pm - <b>60min Workshops</b> 03:00 pm
		03:15 pm - <b>Plenary Session</b> 04:45 pm
		04:45 pm - <b>Reception in Expo Hall</b> 06:45 pm



January 28	January 28	January 29
Tuesday	Tuesday continued	Wednesday
06:30 am - <b>Fitness</b> 07:30 am	04:15 pm - <b>60min Workshops</b> 05:15 pm	08:00 am - <b>90min Workshops</b> 09:30 am
07:00 am - <b>Registration (half-day)</b> 02:00 pm	05:30 pm - <b>ACJI Wellness By Design</b> 06:00 pm <b>Pop-Up</b>	09:45 am - <b>60min Workshops</b> 10:45 am
07:30 am - <b>Coffee and Carbs</b> 09:00 am in Expo Hall		11:00 am - Closing Plenary 12:30 pm
09:15 am - <b>60min Workshops</b> 10:15 am		
09:00 am - <b>Justice-Invovled</b> 01:00 pm <b>Individual Career Fair</b>		
10:30 am - <b>60min Workshops</b> 11:30 am		
11:30 am - <b>Lunch on Your Own</b> 12:45 pm		
12:30 pm - <b>Judicial Roundtable</b> 04:30 pm		
12:45 pm - <b>90min Workshops</b> 02:15 pm		
02:30 pm - <b>90min Workshops</b> 04:00 pm		