

January 24- 25	January 26	January 27
Friday	Sunday	Monday
06:00 pm - Leadership Institute 08:00 pm (Invitation Only)	07:30 am - Registration 05:30 pm	06:30 am - Fitness 07:30 pm
Saturday	08:00 am - Intensive Sessions 12:00 pm	07:00 am - Registration 05:30 pm
08:00 am - Leadership Institute 05:00 pm (Invitation Only)	08:00 am - Leadership Institute 03:00 pm (Invitation Only)	07:30 am - Coffee and Carbs 09:00 am in Expo Hall
12:00 pm - Registration 04:00 pm	12:00 pm - Board of Director's 02:00 pm Meeting	09:15 am - 60min Workshops 10:15 am
	02:00 pm - First Time Attendees 03:00 pm Networking Event	10:30 am - 60min Workshops 11:30 am
	02:30 pm - ACJI Wellness By Design 03:00 pm Pop-Up	11:45 am - Plenary Session 12:45 pm
	03:15 pm - Opening Plenary 05:00 pm	12:45 pm - Lunch on your own 01:45 pm
	05:00 pm - Reception in Expo Hall 07:00 pm	01:15 pm - ACJI Wellness By Design 01:45 pm Pop-Up
		02:00 pm - 60min Workshops 03:00 pm
		03:15 pm - Plenary Session 04:45 pm
		04:45 pm - Reception in Expo Hall 06:45 pm



January 28	January 28	January 29
Tuesday	Tuesday continued	Wednesday
06:30 am - Fitness 07:30 am	04:15 pm - 60min Workshops 05:15 pm	08:00 am - 90min Workshops 09:30 am
07:00 am - Registration (half-day) 02:00 pm	05:30 pm - ACJI Wellness By Design 06:00 pm Pop-Up	09:45 am - 60min Workshops 10:45 am
07:30 am - Coffee and Carbs 09:00 am in Expo Hall		11:00 am - Closing Plenary 12:30 pm
09:00 am - Justice-Invovled 01:00 pm Individual Career Fair		
09:15 am - 60min Workshops 10:15 am		
10:30 am - 60min Workshops 11:30 am		
11:30 am - Lunch on Your Own 12:45 pm		
12:30 pm - Judicial Roundtable 04:30 pm		
12:45 pm - 90min Workshops 02:15 pm		
02:30 pm - 90min Workshops 04:00 pm		